AYDIN / EFELER - Ahmet Şerife Sanlı Ortaokulu

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hakan ÖZCAN Okulumuzu Ziyaret Etti.  Öğrencilerimiz ile Bayrak Töreni'ne katılan müdürümüz, daha sonra öğretmenlerimiz ile öğretmenler odasında buluşma gerçekleştirdi.

Mrt

Okulsporları Yıldız Kızlar Kategorisinde İl üçüncüsü olan satranç takımımız, okulumuza bir kupa daha getirdi. Kendilerini bu başarılarından dolayı kutluyoruz.

Mrt

Okulumuzda rutin olarak düzenlediğimiz tatbikatlardan deprem ve yangın söndürme tatbikatlarını gerçekleştirdik.

Mrt

Öğretmenlerimizin hazırladığı "Hoşgeldin Ramazan" etkinlikleri kapsamında okul panomuz hazırlandı. Ayrıca öğrencilerimiz yaptığı maketler okul koridorlarında sergilendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü okulumuzda minnetle kutlandı. Milli birliğimizin simgesi İstiklal Marşımız öğrencilerimiz tarafından coşkuyla seslendirildi.

Şbt

Elbette, deprem felaketine de vurgu yaparak yeni bir paylaşım oluşturabilirim:

Deprem Felaketini Unutmadık

Bugün, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız deprem felaketinde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Şbt

Öğretmenlerimizle birlikte yılın bu ikinci yarısını daha verimli ve başarılı kılmak için öğretmenler kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim alması için planlar yapıldı, fikirler paylaşıldı. Yeni dönemde tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Ara

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü Floor Curling Turnuvası'nda küçük kızlarda 1. ve 2. , küçük erkeklerde 2. ve 4. ve karma takımda 3. olarak toplamda 10 madalya kazandık. Takımımızı çalıştıran Yücel YİĞİT öğretmenimize ayrıca emeklerinden dolayı tebrik ediyoruz.

Ara

Cumhuriyetin 100. yılında Turnuva Direktörlüğünü öğretmenimiz Mustafa EYNALLI'nın üstlendiği Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Satranç Turnuvası'nda öğrencimiz Mizgin GÜLER Yıldızlar kategorisi Kızlar Birincisi olarak okulumuza bir gurur daha yaşattı.

Kas

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.  Okumuzda yapılan etkinliklerle ve Okul Aile Birliğimizin ikramlarıyla güzel bir gün geçirdik. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkü saygı ve sevgi ile andık.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ülkemizin 100. yılına yakışır bir şekilde öğrencilerimiz tarafından kutlandı.

Ekm

Başarı Sizden Bisiklet Bizden! Okulumuz öğrencilerini teşvik etmek ve başarılarını ödüllendirmek için Fen Lisesini kazanan her öğrencimizi ve Bursluluk Sınavını kazanan ilk 2 öğrencimizi Bisiklet ile ödüllendiriyoruz.

Ekm

Edibe Uslu,Merve Ceylan Keleş ve Özge Gulesgen rehberliğinde, 7. ve 8.sinif öğrencilerimiz  Tales Matematik Müzesini ziyaret ettiler. Matematigin teorik bilgiden ibaret olmadığını,yaşamın her yerinde matematiğin var olduğunu eğlenerek tecrübe eden öğrencilerimiz güzel bir gün geçirdi.

Ekm

Ahmet Şerife Sanlı Ortaokulu öğrencileri, Sosyal Bilgiler öğretmenleri Cihan Bakan eşliğinde Adnan Menderes Müzesi'ni ziyaret etti. Öğrenciler, Türkiye'nin tarihi önemini anlayarak müzede keyifli bir gün geçirdiler.